Uw merk

professioneel in beeld

Uw promotiemateriaal goed inzetten

Jullie merk staat bekend als een sterk merk. Met mooie producten. Producten die gezien mogen worden. En dat weten jullie. Daarom leveren jullie mooie promotiematerialen. Complete pakketten met posters, banners, poster-strips en etalagehaken.

Helaas komt in de praktijk het promotiemateriaal niet goed tot zijn recht of wordt het zelfs helemaal niet gebruikt. Zonde. Daar kunnen we samen wat aan doen met “Uw merk in Beeld”. Jullie leveren dan in samenwerking met Kijk! een complete etalage, gestyled door een professional. Deze trend is vooral in de optiek-branche erg populair.

De voordelen
+ De presentaties worden professioneel gemaakt
+ De etalage straalt uit waar jullie voor staan; kwaliteit
+ De promotiematerialen worden daadwerkelijk gebruikt

Jullie merk in de schijnwerpers
De keus is aan jullie. Wat zouden jullie willen bereiken met de volgende campagne?

Optie 1. Herhaling

Willen jullie op één moment zoveel mogelijk mensen laten zien wat jullie nieuwe campagne is? Dan kunnen we in een korte periode zoveel mogelijk etalages maken. Doordat mensen de etalages op meerdere plaatsen tegen komen vergroot dat de zichtbaarheid en de herkenbaarheid.

+ Kracht van de herhaling
+ Kwaliteit-etalages
+ Zichtbaar op meerdere locaties

Optie 2. Exclusiviteit

Of gaan jullie voor exclusiviteit? Dan plaatsen we een aantal speciaal ontworpen presentaties, inclusief verlichting en andere extra’s bij geselecteerde winkels. Na een bepaalde periode kunnen we deze presentaties dan weer doorplaatsen naar volgende etalages.

+ Groot bereik
+ Kwaliteit-etalages
+ Extra service naar de retailer

Jullie bepalen zelf welke retailers zich voor jullie op een interessante zichtlocatie bevinden. En reken maar dat de meeste ondernemers blij zijn een compleet ingerichte etalage van jullie merk.